Vad rózsa d-tox szabályokat

Áttekintés

A Wild Rose D-Tox táplálékot úgy tervezték, hogy megtisztítsa a szervezetből származó toxinokat és nehézfémeket. Terry Willard, Cl.H., Ph.D., “Az élelmiszereket savas, semleges vagy lúgos formájú kategóriába soroljuk. Mivel sok egészségi probléma túlságosan savas rendszertől származik, egy jó méregtelenítő program foglalkozik a vér savas-lúgos egyensúlyával. “Kövesse a detox étrendet 12 napig, és hozzon létre menüt a méregtelenítő étrendből, amely sokféle étkezési lehetőséget kínál.

Vegye ki a kiegészítőket

A Wild Rose D-Tox táplálékkal négy kiegészítés található: Biliherb, Laxaherb, Cleansaherb és CL Herbal Extract. Ezek a kiegészítők különböző fűszernövényeket és virágkivonatokat tartalmaznak, mint például a fekete retek és az almafa gyökér, a vörös lóhere, a gyömbér, a petrezselyem, az édesgyökér, a boróka bogyós gyümölcsök és a sárgabarack, és úgy vannak megfogalmazva, hogy megtisztítsák és megerősítsék az emésztőrendszerüket. A D-Tox oktató készlet azt sugallja, hogy két tablettát vagy 20 cseppet tartalmaz minden kiegészítéssel a reggelivel, és ismét vacsorázni.

Vágja ki a pangásos ételeket

Kerülje a feldolgozott ételeket és a lisztet tartalmazó italokat, például süteményeket, sütiket és snack-ételeket, például zsetont és perecet. A fehér liszt és a magasan feldolgozott élelmiszereknek magas a vércukorszintje, ami egészségtelen ingadozásokat okozhat a vércukorszintben. Maradj távol a tejtermékektől, kivéve a vajat, mert úgy gondolják, hogy a tejtermékek ösztönözhetik a nyálka termelését. Ne fogyasszon semmilyen trópusi gyümölcsöt a D-Tox diéta során, mert hajlamosabbak az allergénekre, mint más gyümölcsökre.

Kerülje az alkoholt

A Mayo Klinika szerint “bár a mérsékelt alkoholfogyasztás bizonyos egészségügyi előnyökkel jár, bármi több, mint a mérsékelt ivás, lehetetlenné teszi a potenciális előnyöket.” A “mérsékelt”, mint napi egy-két ital, a napi ital nőknek. Ha megpróbálja eltávolítani a szervezetből származó toxinokat, nincs értelme hozzáadni egyet, ezért távolítsa el az alkoholt az étkezés időtartamára.

Jó szórakozást a menüvel

Nincs olyan klinikai vizsgálat, amely kimutatta, hogy a detox diéták valóban eltávolítják a szervezetből származó toxinokat, de a Wild Rose D-Tox étrend menete is kiegyensúlyozott és széles választékot kínál. Dr. Willard ezeket az élelmiszereket három kategóriába osztotta: savas formájú ételek, mint a hús, a bab, a legmagasabb dió és a szemek, lúgos ételek, mint a mandula, a gyümölcs, a köles, a hajdina és a barna rizs, valamint a semleges ételek, amelyek a legtöbb zöldséget tartalmazzák. Azt javasolja, hogy az étrendet úgy alakítsuk fel, hogy 20 százalék vagy ennél kevesebb savas táplálékot, és legalább 80 százalék lúgos és semleges ételeket tartalmazzon.