Milyen előnyökkel jár a búzafű tea?

Áttekintés

A búzaszőnyegek pengékben található, mély zöld színe számos egészségügyi előnyre utal. A szín valójában egy klorofill, egy betegségtámogató anyag, amely segíti a sejtek megfiatalodását azáltal, hogy oxigént hordoz, ahol a leginkább szüksége van rá. A Wheatgrass számos orvos “szuperfogyasztásának” számít, akik a tápanyag nagyobb sűrűségű táplálékot vagy több tápanyagot találnak ugyanolyan térben, mint más élelmiszerforrások. Ahhoz, hogy csatlakozzon a bandwagon az egészségügyi ellátások búzafűszer-ellátás, adjunk hozzá egy tbsp. A kemény vörös őszi búzától 8 oz-ig. A hideg vizet a földi keverék tea.

Gyulladásgátló

Az Oprah.com által közzétett legújabb cikkben Dr. Nicolas Perricone kijelenti, hogy a búzagrassában található P4D1 glükoprotein hatásos antioxidáns, amely csökkenti a gyulladást. Perricone szerint a gyulladás az öregedés és az életkorral összefüggő betegségek, mint például a ráncos és megereszkedett bőr, a szívbetegség, a cukorbetegség, az Alzheimer-kór és az ízületi gyulladás fő eleme. A toxinok és UV sugárzások, a gyengített immunrendszer, a stressz és a magas szénhidráttartalmú étrend elfogyasztása mind gyulladásos kiváltó tényezők, amelyeket a búzafaggyú gátol.

Betegségmegelőző

A búzagrassában megtalálható klorofill felelős a növény smaragd árnyalatáért, ahol a betegség harci összetevői tartózkodnak. A búzagrácsban lévő klorofill mennyisége csökken a korral, de a baktériumok elpusztításában is működik. A Brown és a Purdue Egyetem által végzett kutatások szerint és a “Nutrition Research” folyóiratban megjelent tanulmány szerint a búzagrassban található klorofill rákellenes szerként működik, mivel gátolja a sejtek mutációját, megváltoztatja a DNS-t és végül aktiválja a sejtek halálát a rákos sejtekhez .

Energiatermelő

A búzatermesztés segíti az energiatermelést az aminosavak, a fehérje építőkövei hozzáadásával. Mivel a fehérje a bőr, az izmok, a szervek és a mirigyek egyik fő összetevője, és megtalálható a test minden sejtében, az aminosavak szerepe a fehérjetermelésben igen jelentős. A Cambridge University Press által 2007-ben közzétett kutatások szerint a fehérje túlterhelése a nyugati étrendben túlmutat az aminosavtermelésben, ami túlzott energiát eredményez.