Milyen veszélyesek a kettlebellek?

Áttekintés

Több mint 400 kalória egy 20 perces edzés során kipróbálhatja, hogy kipróbálja kettlebell-képzést. Az oktatók és a különlegességek, mint például a CrossFit népszerűségének újbóli fellendülése miatt az amerikai Council of Exercise megbízta a 2009-es tanulmányt, amely megerősíti a magas kalóriatartalmú égetést. Az intenzív edzéseknek nagy hangsúlyt kell fektetniük, és az újonnan érkezők erre a fitnesz módszernél több tényezőt figyelembe kell venniük, hogy ne maradjanak biztonságosak a kettlebell-képzésben rejlő gyakori veszélyektől. Ellenőrizze kezelőorvosával, hogy megbizonyosodjon róla, hogy ez a fajta rendszernek megfelelő az Ön számára, majd állítsa be magát a siker érdekében ezzel az ellenőrző listával.

Túl nehéz munka

Nem számít, mennyire erős vagy úgy, hogy te vagy, ne tanuljon erősen súlyozott kettlebellal. Végül egy olyan haranggal dolgozik, amely nehezebb, mint amit megnyerhet vagy húzhat Shannon Fable szerint, egy IDEA kettlebell szakértő, de képesnek kell lennie arra, hogy irányíthassa a görbületi lengőmozgásai során. Kezdjünk könnyebb súlyú kettlebell-lel, ha megtanuljuk az alapvető mozgási mintákat, majd nagyobb súlyt kapunk, mint a bizalom és a kontroll javulása.

Nem elég hely

Az a csörgő csengő annyi kárt okozhat, mint egy robbantó labdát a többi felszereléshez, falhoz vagy bútorhoz. Tervezze meg edzésterét a magasság és egy láb alapján. A 6 méteres embernek szüksége van egy tiszta 7 láb és 7 lábnyi teret, hogy lehetővé tegye a kettlebell teljes hosszában.

Nincs kilépési terv

A kontroll elvesztése egy adott, amikor újak vagytok a kettlebellen, ezért koncentrálnia kell és egy tervet kell tennie. A közép-swingben való megállás lehetséges veszélye az, hogy erősebb húzást, esetleg könnycseppet hoz a vállizmok csatolására, vagy véletlenül megüt valamit a kettlebellrel. Ha egy swing rosszul van, engedje meg a mozgásnak, hogy játsszon ki, majd újra értékelje.

Túl sokáig dolgozik

Döntse el, hogy képes-e kezelni egy 60 perces kettlebell-rutint. A stabilizáló izmok a harang minden ingadozása alatt túlóródást végeznek. Amikor elkezded a fáradtságot, nagyobb valószínűséggel elveszíted az irányítást, ami sérülést okoz vagy egy falat rombol. A kettlebell képzés magas energiafogyasztása szintén hosszabb edzést igényel. Tervezzen egy rövidebb edzést, mint egy futópadon vagy súlygyakorláson, 20 perc elég.

Első pillantásra a kettlebell-rutinok úgy néznek ki, mintha elsősorban a kar és a váll munkájára koncentrálnának. A helyes formában a csípő az elsődleges energia-illesztőprogram egy kettlebell-rutinban. A váll és a hátgerincek stabilizálják az űrlapot a swing során, de ha a munkát a helyszínre irányítja, akkor Ön megsérül.

Szegény test mechanika

A lenyűgöző fizikum nem mindig egy jól képzett edző jele. A megfelelő formák megtanulása nemcsak megmentheti önt a sérüléstől, gyorsabban megépítheti az izmokat és a kitartást, ha megtudja a megfelelő technikákat a kettlebell mozgására. Keressen egy hitelesített edzőt kettlebell és fitnesz egyesületeken keresztül, például a Kettlebell Professionals Register, a Nemzetközi Kettlebell and Fitness Szövetség és az American Council on Exercise.

Egyedül