Milyen szív monitorok dolgoznak a nordic track futópadokon?

Vezeték nélküli pulzusmérő

A Nordic Track futópadok segítségével ellenőrizheti a pulzusszámát. A legtöbb modell vezeték nélküli vagy beépített pulzusmérő rendszerrel rendelkezik. A Nordic Track egy további tartozékot is kínál, amelyet a pulzusszám figyeléséhez használhat. Csak Nordic Track tartozékokat használjon, vagy szívritmus-ellenőrző termékeket adjon, más termékek, amelyeket az Nordic Track nem értékesít vagy kínál, nem biztos, hogy pontos eredményt ad.

Beépített fogantyúérzékelők

A vezeték nélküli pulzusmérő folyamatosan figyeli a pulzusszámát, és továbbítja a leolvasásokat a futópad konzoljára. Noha összeegyeztethető a legtöbb Nordic Track futópaddal, konzultálnia kell a futópad használati útmutatójával vagy vegye fel a kapcsolatot az Nordic Track ügyfélszolgálattal a kompatibilitás ellenőrzéséhez. Vásároljon Nordic Track vezeték nélküli kihangosító pulzusmérő modelljét, más márkák valószínűleg nem kompatibilisek. A Nordic Track általában nem nyújtja ezt a tartozékot Nordic Track futópad vásárlásakor.

Mellkasi impulzusérzékelő

Néhány Nordic Track futópad modellen megtalálja a beépített kormányoszlop érzékelőket. Ezek az érzékelők megkövetelik, hogy a fogantyúkat tiszta kézzel fogja meg. Álljon az övön, tartsa a kontaktusokat, és ne kezelje a kezét, hogy pontos olvasást kapjon, amint a készülék észleli az impulzust. Tartsa az érintkezőket legalább 15 másodpercig, hogy ellenőrizze, hogy a pulzusszám olvasása meglehetősen egyenletes marad-e. A pulzusszám megjelenik a konzol kijelzőjén.

A Nordic Track mellszíni impulzusérzékelője néhány futópad modell. Csomagolja be az érzékelőt szorosan a mellkasán a ruházat alatt. Nedvesítse fel az elektródákat a hevederen az érzékelő aktiválásához, az érzékelő csak akkor nyújt olvasást, ha az elektródák nedvesek. Helyezze el a mellkasi pulzusérzékelőt megfelelően, vagy előfordulhat, hogy nem működik megfelelően. Középpontja magát a futópad közepén. A mellkasi pulzusérzékelő működtetését befolyásolhatják az orvosi állapotok, beleértve az idő előtti kamrai összehúzódásokat, a tachycardia-robbanásokat és az arrhythmia vagy az erőátviteli vonalak, televíziók, rádiók, telefonok vagy egyéb elektromos források okozta mágneses interferenciát.