Melyek a legjobb ételek, amelyek egy alvástámogató kisgyermek etetésére szolgálnak?

Áttekintés

A kisgyermek etetése kihívást jelenthet. A kisgyermekek gyakran válogatósak az étkezésük miatt, ami megnehezíti neki, hogy megfelelő táplálékot kapjon. Ha a kisgyermek alulsúlyozik, vagy a vártnál lassabb testsúlygyarapodást szenved a korához képest, a szülőknek figyelniük kell az ital bevitelét, és meg kell vizsgálniuk, hogy milyen ételt fogyasztanak. Néha egyszerűen a gyermek étrendjének kalóriáinak növelése.

Gyorskaja

A villa vagy a kanál használata még mindig nehéz lehet a kisgyermek számára, ezért könnyebbé tegye enni az ételeket. Lehet, hogy nagyobb valószínűséggel felkap egy csirkehúst, és egy harapást vesz igénybe, mint egy villát használni, hogy egy darab grillezett csirkét megenni. Az ujjlenyagok egyéb jó példái a halak, a sajtdarabok és a vágott gyümölcsök.

Nagy kalóriatartalmú ételek

Készíts gyermeke egy grillezett sajtos szendvicset kenyérrel bevont vajban főzés előtt. Vagy adjon neki mogyoróvaj “tésztát”, hogy játszhasson és rágcsáljon. Keverjen egyenlő mennyiségű mogyoróvajat és porított tejet a játéktésztához, mint a konzisztencia. Keverje össze a tejet fél és felével, hogy növelje a kalóriatartalmat. A szárított gyümölcsök több kalóriát tartalmaznak, mint a friss gyümölcsök, és a szárított gyümölcsöket diófélékkel és cukorkaival összekeverhetjük. A szénhidrátok több kalóriát tartalmaznak, mint a gyümölcsök vagy a zöldségek, így a bagel, a teljes kiőrlésű kenyér vagy a muffinok zselével vagy vajjal tele vannak.

Magas zsírtartalmú ételek

Kérdezze gyermekorvosát, hogy gyermekének teljes tejet adjon az alacsony zsírtartalmú és teljes zsírtartalmú tejtermékek helyett, például sajt vagy joghurt. Kínálak krémleveseket csirke vagy zöldség alapú levesek helyett. A margarin, a vaj vagy a növényi olaj levesekhez, zabpehelyekhez, húsokhoz, tojásokhoz vagy főtt zöldségekhez hozzáadhat akár 45 kalóriát és extra zsírt teákkanévenként. Ismét majonézes, tejfölös, sajtos vagy sajtos mártással vagy mártással készítsünk ételeket.