Melyik izmokat egy elliptikus fordított állapotban használják?

Áttekintés

Az elliptikus oktatók alacsony hatású, teljes testmozgást kínálnak, és az egészségklubok és fitneszközpontok egyik legkedveltebb edzésmódja. Egy elliptikus tréner az előremenetben dolgozik, hogy megcélozza a combcsontokat, a felsőtestet és a magot. Ha meg akarja változtatni a rendszeres rutinodat, használhatja az edzőt hátrafelé, hogy valóban kihasználja a lábad és a nadrág hátát.

combhajlító

A combnyúlványok a comb hátsó részén helyezkednek el, és a térd rugalmasságát és a comb kiterjedését szolgálják. A hüvelykujjaidat fordított irányba használja, amikor a sarkadon nyomja meg a hátsó lábat. A harisnyanadrágaik is előrehaladt pedálozással dolgoznak, de nem olyan mértékben, mint a hátramenetben.

fenék

A gluteus maximus, a gluteus medius és a gluteus minimus a gluteus, vagy a csípő. A gluteus maximus a comb legfontosabb extenzora, míg a medius és a minimus a comb egyensúlyát stabilizálja és elrejti. A golyók bekapcsolódnak, amikor a lábát a hátrafelé igazítja. A gerincekhez hasonlóan a golyókat is előremenetben használják, de hátrányosan jobban kell dolgozniuk.

A négyfejű

A négysebességű izmok a comb elülső részén helyezkednek el, és a térdet egyenesítik. Ezek az izmok erőteljesebben dolgoznak az előrehaladás során, de szükségesek a visszafordulás befejezéséhez.

obliqus

A ferde izmok a hasüreg mentén helyezkednek el. Az obliques a törzs stabilitását biztosítja, és folyamatosan összehúzódnak, mivel a csípőd folyamatosan váltakozik előre-hátra, miközben hátrafelé pedált.

A hátsó izmok együtt dolgoznak a bicepális izmokkal, hogy az elliptikus tréner fogantyúit a teste felé húzza.

A mellkasodon elhelyezett tricepsz és pectoralis izmok egyformán működnek, hogy az elliptikus tréner fogantyúit távolítsuk el a testéről, ahogy pedáloztok.

Vissza és bicepsz

Triceps és Pécs