Mely alkoholtartalmú italok a legkisebbek a kalóriákban?

Áttekintés

Mivel az alkohol főleg keményítő- és cukormentes fermentált ital, táplálkozási előnye viszonylag alacsony – az alkohol nem tartalmaz olyan vitaminokat vagy ásványi anyagokat, amelyek ellensúlyozhatják a kalóriabevitelt. Az alkohol azonban enyhe érzéstelenítő vagy nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek vonzóvá tehetik egy hosszú nap végén. Az alacsony kalóriatartalmú alkoholtartalmú italok megtalálásának lehetősége lehetőséget nyújt arra, hogy elkényeztesse a diétát a sínekről.

Világos sör

A könnyű sörnek viszonylag kevés kalóriája van. Egyes márkák könnyű sör alternatívát kínálnak, amely kevesebb, mint 100 kalóriát tartalmaz 12 oz-nál. Kiszolgáló, mások a nagyobb mennyiségben, 120-130 kalóriát tartalmaznak egy 12-oz. szolgáló. Ez vonzó lehet alacsony kalóriatartalmú választékként. Azonban a könnyű sör is könnyebb az alkoholtartalomban, körülbelül 3 százalékkal. A szokásos sör 3-8 százalékos alkoholt tartalmaz.

Bor

5 oz. A bor kiszolgálása körülbelül 150 kalóriát tartalmaz. A fehérbor kb. 12% alkoholt és a vörösbort körülbelül 14% alkoholt fogyaszt. Annak érdekében, hogy a fehérborok még kalóriát is alacsonyabbak, hígítsák fel pezsgő vízzel. Az eredményül kapott fehér borosodásgátló nemcsak kevesebb kalóriát tartalmaz, hanem alacsonyabb alkoholtartalmú is. Kerülje a habzó vizet hozzáadott ízekkel, mivel kellemetlenül befolyásolhatja a bor ízét.

Egyenes lövés

A 1,5 oz. A szeszesital lövésnek körülbelül 150 kalóriája van, de hatalmas ütést tartalmaz. A legtöbb desztillált alkohol erősebb, mint a könnyű sör vagy a bor. Ha gyümölcslé, cukrozott injekció keverék vagy szóda keveredik, az ital sokkal kalorikusabbá válik. A desztillált italok, mint a vodka, a gin és a rum, bizonyítékokkal vannak ellátva, ami az alkoholtartalom megduplázódott. Például egy 40-es üveg desztillált folyadék 20 százalékos alkohol. Minél nagyobb a bizonyíték, annál erősebb a folyadék.

Cukormentes vegyes ital

Amikor fogyaszt egy italt, a szervezet először égeti le az alkoholt, mielőtt bármilyen zsírt, szénhidrátot vagy fehérjet előállít. Bár egyes termékek azt állítják, hogy alacsony szénhidráttartalmú alternatívák, ami azt sugallja, hogy alacsony a kalória, az egyenes formában lévő alkohol nem tartalmaz szénhidrátot. A kalóriák az alkohol tartalmából származnak. Ha cukormentes keverőket használ, akkor a koktél alacsonyabb a kalóriáknál, mint a rendszeres keverési lehetőség.