Mi okozza az éjszakai erekciót?

Fantázia

A hormonok, az idegek, az erek és az izmok együtt dolgoznak, hogy péniszes erekciókat alkossanak. Ezek a férfi életének egészében, gyermekkorban és serdülőkorban is előfordulnak. Az éjszakai péniszes tumorsezés az éjszakai erekció orvosi neve az emberek között. A Nemzeti Egészségügyi Intézet beszámol arról, hogy ez az előfordulás általában egész éjjel három-öt alkalommal fordul elő, és meglehetősen gyakori a férfiak körében. Az éjszakai penicilluszodás olyan állapot, amelyet az orvosok továbbra is teorizálnak és véleményeket alkotnak, mivel még nem teljesen ismert.

Hólyagkontroll

Az éjszakai erekció sok lehetséges oka között vannak a szexuális álmok. Következésképpen, az álomvilágban a szexuális közösülés előkészítése során a pénisz egyenesen áll. A nedves álom egy éjszakai erekció, amely önként létrehozza a sperma ejakulációt. A Nemzeti Egészségügyi Intézet szerint ez gyakran előfordul a gyors szemmozgás mélyen alvó fázisában, vagy a REM.

Nitrous Oxide

Az éjszakai erekció másik oka, hogy a húgyhólyag-szabályozó meghibásodása előidézheti a péniszkiemelést. Úgy gondolják, hogy amikor a hólyag az alvás alatt megnő a kapacitáshoz, a vizelet a péniszet is kitölti. Ennek következtében a vizelet a pénisz erejét felépíti. Alvás közben azt gondolják, hogy az emberek nem rendelkeznek a testük fölött. A fizikai és hormonális kontroll elvész, ami végül nem képes az erekciós funkciók szabályozására.

Oxigénháztartási

A véredények kibővülhetnek, ha a dinitrogén-oxid felszabadul, mondja a Nemzeti Vese- és Urológiai Betegségek Clearinghouse Ez lehetővé teszi, hogy a véráramlás elérje a péniszszövetet és erekciót eredményezzen. A nitrogén-oxid természetesen az emberi test különböző területein keletkezik. Fontos szerepet játszik az artériák falaiban. Ez az alváshoz, a relaxációhoz és a megnövelt péniszhez vezet.

A testszövetek oxigént igényelnek a túléléshez. A penész szövetek nagy mennyiségű oxigént kapnak, amikor a pénisz egyenesen áll. A Maryland Egyetem szerint az oxigénben gazdag vér fontos összetevője az erekciós egészségnek. Éjjel az oxigéntartalmú szövetek a pénisz megduzzasztják a vérrel.