Milyenek a jeges teák egészségügyi előnyei?

Áttekintés

A thaiföldi tea Thaiföldről származik, egy délkelet-ázsiai országban. A tea meleg vagy hideg, de a fogyasztás legáltalánosabb módja a jég fölött van. A teát erősen főzött fekete tealevélből készítik, és tejjel és cukorral szolgálják fel. A thai jeges tea rendszeres fogyasztása előnyös lehet.

Csökken a rák kockázata

A fekete tealevelek, mint például a thai tea készítéséhez használt antioxidánsok, olyan catechineket tartalmaznak, amelyek segíthetnek megakadályozni a rákot. A toxikológia és az alkalmazott farmakológia New Yorkban végzett 2007-es tanulmánya szerint a teát tartalmazó katekinumok rákellenes hatásúak, amelyek csökkentik a hasnyálmirigyben, a vékonybélben, a gyomorban, a májban, a húgyhólyagban, a szájüregben, a vastagbélben, a nyelőcsőben , A prosztata, a tüdő, a bőr és az emlőmirigyek. Minél nagyobb az antioxidánsok koncentrációja bizonyos területeken, annál jobb a rákmegelőző hatás eredményei.

Artery Health

A thai tea fogyasztása létfontosságú szerepet játszhat a jövőbeli stroke vagy szívroham megakadályozásában, segítve az artériák kiterjesztését és egészségesebbé tételét. A bostoni egyetem orvostudományi tanulmánya szerint szívbetegek, akiknek fekete teát inni adtak, 50% -os javulást tapasztaltak az erek működésében, összehasonlítva azokkal a betegekkel, akik csak vizet fogyasztottak. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy egy ember, aki naponta legalább három csésze fekete teát ivott, 50 százalékkal alacsonyabb eséllyel rendelkezett, mint 10 évnél hosszabb szívbetegség halálát okozni, mint azok a férfiak, akik nem ivották a fekete teát.

Fogyás

A thai jeges tea koffeint tartalmaz, amely stimulánsként hat. Amikor a koffein mérsékelten fogy, fokozott koncentrációt, éberséget és energiát biztosít. Nyolc uncia thai jeges tea biztosítja Önnek a koffein körülbelül felét, amit egy 8 uncia kávétól kaphat. A The Right Tea szerint az antioxidánsok és a koffein egyidejű keverékében az antioxidánsok és a koffein hetente többször is enyhe testmozgással kombinálva megnövelheti az anyagcserét, és ösztönözheti testét arra, hogy gyorsabban égesse el a kalóriákat, ami gyorsabb fogyást eredményez. Azonban túlságosan sok koffeinmentes tea fogyasztása túlterhelheti a szervezetet, ideges vagy szédülést érezhet.