Milyen típusú teák koffeinmentesek?

Áttekintés

Akár eldöntötte, hogy csökkentette a koffeint, vagy az orvosa javasolta csökkenteni a koffeinbevitelt, az egyik stratégia az, hogy megszüntesse a fekete és a zöld teát, amely mindkettő koffeint tartalmaz. Még a “koffeinmentes” címkével ellátott fekete teák nyomokban tartalmaznak koffeint. Ehelyett inni egy csésze gyógytea, amely nem tartalmaz koffeint, az American Terhességi Szövetség szerint.

Borsmenta tea

A borsmenta tea a borsmenta növény szárított leveléből készült gyógynövény tea, friss és enyhén édes ízű. A borsmenta teája elősegítheti a gyomor felhajtását, és segítheti a torlódást a mellkasban vagy az orrüregben, a Maryland Medical Center szerint. A borsmenta tea nem tartalmaz koffeint, de kerülje azt, ha terhes vagy gastroesophagealis reflux betegségben szenved.

Kamilla tea

A kamilla-tea fogyasztása nyugtató hatást gyakorolhat az alvás elősegítésére és a szorongás csökkentésére. A kamilla tea a német vagy a római kamilla növény szárított virágaiból készül. Camomile tea előállításához a University of Maryland Medical Center ajánlja 1 csésze vizet öntsön 3 evőkanál. Szárított kamillát, majd hagyjuk, hogy a keverék 15 percen át meredjen. A szorongás vagy az emésztési problémák kezelésére a napi négyszeri alkoholfogyasztás segítheti a beteg állapotának enyhítését, ha az orvos jóváhagyja.

Gyömbér tea

A gyömbér tea a gyömbér gyökérből készül, ami segíthet csökkenteni a gyomor és a hányinger tüneteit. A gyömbér tea természetesen koffeinmentes. A gyömbér teát élelmiszerüzletekben, egészségügyi élelmiszerboltokban és gyógyszertárakban vásárolhatja meg, vagy saját gyömbéres teát készíthet egy kis gyömbérgyökér rácsával és egy csésze forró vízbe. Hagyjuk a keveréket néhány percig ülni.